Inspiration til køb af julegave

Det bliver hvert år mere og mere vanskeligt at købe julegave til hinanden, og der er endda flere forskellige varer på hylderne end nogensinde før, og det gør jo blot opgaven endnu mere besværlig, men her kommer der lidt hjælp og inspiration til, hvordan man nemmere får fat i den perfekte julegave til forskellige anledninger.

Man går blot på internettet og finder en webshop, hvor man kan købe alle sine julegaver, hvilket kan klares på måske et kvarter for hver gave, og så ankommer gaverne endda direkte med post hjem til dig, og gaverne er i mange tilfælde allerede pakket pænt ind og skal blot forsynes med et kort.

Det er både nemt, tidsbesparende og ofte billigere end at besøge de mange butikker her i december, hvor butikkerne skal tjene det meste af årets indtjening, så faktisk sætter man butikker priserne op i december måned, selvom deres farvestrålende kataloger lover om rabatter og tilbud som aldrig før.

 

Derfor er det svært at finde en passende julegave

Danskerne lever i et rigt land, og de fleste har et højt rådighedsbeløb, hvilket fører til, at vi blot køber de ting, som vi har brug. Ikke mange venter til jul med at få fat i en ny film, bog, jakke, skoletaske, sko eller andre genstande, som man måske har brug for i foråret og om sommeren eller efteråret.

Hvis vi levede i et fattigt land eller i krisetider, så kunne man blive nødt til at vente til jul eller fødselsdag med at få de ting, man ikke havde råd til i hverdagen, men vi er jo rigere end nogensinde før, så derfor har vi ikke brug for deciderede brugsgenstande som julegave. Det gør det jo straks mere besværligt for julegaveindkøbere, hvilken kategori vi alle tilhører. Vi er derfor henvist til at købe oplevelsesgaver, som består af luksusgenstande, som er rare at have men ikke nødvendige at have.

Det kræver dermed, at vi godt kender vedkommende, som vi vil købe en julegave til., idet vi ellers nemt risikerer at købe en julegave, som vedkommende må bytte, da den slet ikke passer til ind personens ønsker og smag. Denne tendens har været fremme i de sidste 20-30 år, og i overgangsfasen var det populært at købe en bog, CD eller DVD, men efterhånden læser vi færre bøger og musik og film ser vi online, så nu må man lede andre steder efter den perfekte julegave, som måske bør blive et gavekort eller noget andet, så folk selv kan finde en passende gave til dem selv.

 

Fordele ved online handel

Som før omtalt, så kan man både spare tid og penge ved at handle online hos en webshop, og desuden får man jo ombytningsret ved al internethandel, og dette har man ikke altid ved handel i fysiske butikker. Et oplagt sted at lede efter en god julegave er hos webbutikken CDON.DK, der jo har noget for enhver smag og det hele til meget konkurrencedygtige priser, da man har stort centralt lager og minimalt med ansatte, så både lønninger og husleje er holdt på et lavt niveau.

Her finder man tusindvis af forskellige bøger, spil, film, legetøj og en masse sjove tekniske gadgets, som passer perfekt som underholdning, og det er både telefoner, spillemaskiner og tablets, så det er jo noget, som de fleste er vilde med.

Billede: kevin dooley