Spis dig til en fladere mave

Hvis du gerne vil have en flad mave, men forgæves har forsøgt at træne dig til en, så har jeg en anden strategi, du kan vælge at følge. Træning er ikke lykken for alle mennesker, og derfor er drømmen om en flad mave mere opnåelig gennem mad for nogle.

Fødevarer, der giver flad mave

Det kan lyde mærkeligt , at man kan nøjes med at spise sig til en flad mave, men det kan faktisk godt lade sig gøre. Træning er ikke nødvendigvis lykken, og derfor er det fantastisk, at der findes fødevarer, som kan hjælpe dig med maven.

Dild: du har sikkert ikke hørt om det før, men kan du lide dild, så spis rigeligt. Dild tager nemlig din oppustethed, og kan være med til at øge omsætningen af din mad i mavesækken, som dermed letter vejen til en flad mave!

Ananas og papaya: tropiske frugter er lækre, og så er de tilmed fantastisk sunde. Ananas og Papaya kan nemlig være med til at forbrænde dit fedtlager på maven grundet deres indhold af enzymet bromelain. Så hvis du ikke har frugterne liggende som et fast sortiment i køleskabet, skal du lave det om med det samme.

Mæltebøtte: den er hamrende irriterende at have rundt om i haven, hvis ikke man har kaniner eller andre dyr, som kan holde dem i skak. Men faktisk forholder det sig sådan, at du kan lave te af dem, hvis du tørrer mælkebøttebladene. Mælkebøtten har en effekt på leveren, som hjælper med at udrense kroppen. Du får dermed fjernet væskeophobninger og affaldsstoffer omkring maven, som automatisk vil give dig en mere flad mave. For et effektivt resultat, skal du drikke mellem to og fire kopper om dagen.

Det er altid godt med nye alternativer, hvis træning og andre råd ikke lige er dig. Vi er alle forskellige, og det skal der være plads til. Så hvis dette lyder som noget for dig, så gå gerne i gang med det samme!