Hvordan får man sagt tillykke?

At sige tillykke til en tæt ven eller et familiemedlem, der har fødselsdag er selvfølgelig altid en god ide. Det siger vist lidt sig selv, at det viser at den anden person, der har fødselsdag, at man tænker på ham eller hende, og derfor varmer det altid at få sig en hilsen, hvor der bliver sagt ordentligt tillykke med fødselsdagen.

Men mange har problemer med at få det sagt på en kreativ og ordentlig måde. Det vil vi gå lidt mere i dybden med i gennem dette indlæg, og hvis du ikke kan vente med at få guldkornene, så kan du se siden her om at sige tillykke med fødselsdagen på en god og sjov måde!

Der er nemlig ikke noget bedre, end at der tikker en besked ind på Facebook, eller måske at man får et brev i postkassen hvor en person, der står en nær, siger tillykke på en både sød, sjov og meget personlig måde.

Hvis du gerne vil lære, hvordan du siger tillykke med fødselsdagen, så er der en række ting, der bør stå i din hilsen. Først og fremmest er det vigtigt, at du selvfølgelig gør beskeden personlig, og det kan du gøre på følgende måde:

  • Nævn fødselaren ved navn
  • Nævn en sjov oplevelse i har haft sammen
  • Fortæl, at du glæder dig til at fejre fødselaren
  • Kom eventuelt med et lille hint til din fødselsdagsgave – uden at røbe for meget.

Med disse små pointers kan du være sikker på, at din tekst kommer til at skille sig ud fra størstedelen af de andre hilsner, som fødselaren vil modtage i løbet af sin store dag!