“Jeg har aldrig”-legen med veninderne!

“Jeg har aldrig”-legen er en super sjov leg, man kan lave til enhver fest eller kom sammen, hvor man er sammen med gode veninder.

Det er en leg, der hurtigt kan komme til at blive personlig, så hvis du beslutter dig for at lave denne til den næste fest du er til, så tænk dig godt om og sikre dig, at alle er med på den, og at alle er klar på, at det måske godt kan gå hen og blive en smule flovt.

Hvilke slags spørgsmål skal der være?

Hvis du gerne vil lave legen så tænk først og fremmest over hvilke spørgsmål, der skal være med. Herunder finder du en liste med spørgsmål, som du sagtens kan gøre brug af.

  1. Jeg har aldrig været sammen med en under 18 år.
  2. jeg har aldrig været sammen med nogen i en skov.
  3. Jeg har aldrig været på festival.
  4. Jeg har aldrig lavet en døgner.

Og så videre. Som med så mange andre indslag, så er det kun fantasien, der er i stand til at sætte en egentlig grænse for, hvad man kan spørge om, for der er alle muligheder åbne, når det kommer til at lave legen “Jeg har aldrig”.

“Jeg har aldrig” er en gammel og sjov leg, der ikke kommer fra Danmark, men formentligt stammer fra England eller USA. Hvis du vil vide meget mere om legen, og hvordan man laver den i en sjov version, så læs gerne mere her.

Hvornår går man over stregen?

Husk dog på, at det ikke er alle, der synes, en leg som denne er lige sjov. Måske bliver det for personligt for nogle, og måske kan det være at andre af dine veninder er for blufærdige til at snakke om den slags ting, som det hurtigt kan handle om i legen.

Vær der for opmærksom på, om man i givet fald skal lave en version, der er mere uskyldig for netop sine veninder.