Mors dag: 3 gode gaveideer

Mors dag er en oplagt mulighed for at fortælle din mor, hvor meget du holder af hende. Måske er du selv blevet mor og nyder, at der er nogen, der tænker lidt ekstra på dig denne dag, eller måske nøjes du med at nyde at hygge lidt ekstra om din egen mor på denne særlige dag. Her får du en række bud på, hvad du kan glæde din mor med, når mors dag venter lige om hjørnet.

1. En gave, der skaber glæde i køkkenet

Hører din mor til en af de kvinder, der elsker at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter? Har din mor ikke allerede praktisk bagefolie i sin køkkenskuffe, har du her en god anledning til at introducere hende for det. Bagefolie kan bruges i stedet for bagepapir til både bagning og stegning, og det kan bruges igen og igen. Din mor kan helt slippe for at købe bagepapir, og så kan hun også slippe for at skulle gøre sine bradepander rene i tide og utide.

Elsker hun ny inspiration til maden, kan du også forære hende en ny kogebog eller et abonnement på et blad med madopskrifter. De ting kan hun også få meget glæde af, når hun går i køkkenet for at trylle lækker mad frem.

2. Inviter din mor ud på mors dag

Din mor vil elske at bruge tid sammen med dig, så hvorfor ikke bruge mors dag sammen med din mor? Lidt kvalitetstid sammen med dig vil helt sikkert være i høj kurs hos din mor, som vil nyde at blive inviteret med på café, ud på en lang gåtur, en tur på museum, eller hvad I nu ellers godt kan lide at lave sammen.

3. Smukke blomster, der kan sprede varme og glæde

Det er måske lidt kliche, men blomster går du altså bare aldrig galt i byen med. Vælg en flot buket i din mors yndlingsfarver, og krydr den gerne med et kort med en sød personlig hilsen. Det, at du besøger din mor på mors dag og har blomster med, vil helt sikkert være nok til at gøre hende glad. Og at du tænker på hende og tager dig tid til at besøge hende, vil gøre enhver mor glad. Og blomsterne gør jo så heller ikke ligefrem dit besøg dårligere, vel?