Alternativt rygestop med e-cigaretter

Det er ingen hemmelighed, at rygning er skadeligt. Det er heller ingen hemmelighed, at man til stadighed ikke har det fulde overblik over konsekvenserne af e-rygning. Til gengæld har et team af eksperter under Storbritanniens sundhedsministerium udført et studie, som konkluderer, at e-cigaretter er omkring 95% mindre skadelige end tobak. Ydermere viste studiet, at passiv e-rygning også er mindre skadeligt end traditionel passiv rygning. De fleste kemikalier, der forårsager rygerelaterede sygdomme er nemlig ikke til stede i e-cigaretter.

E-cigaretter kan altså være et ganske fornuftigt alternativ til rygning eller bruges som overgang fra at være cigaretryger til at bliver fuldstændig røgfri. Man bør dog have in mente, at der stadig kan være bivirkninger, som endnu ikke er dokumenterede, og have in mente, at god rygeskik stadig gælder, selvom man ikke er tobaksryger, og at e-cigaretter altså stadig ikke er legitime i togvognen mellem Odense og Aarhus.

Hvis idéen om e-cigaretter frister lidt, er der et hav af sider og muligheder for at teste vandene og prøver forskellige smage og startpakker. Hos Rabatpilot kan du ofte finde diverse tilbud og rabatkoder til e-sug, således at du kan undersøge lige netop den type e-cigaret, der vil passe bedst til dig.