Gør flytningen lettere til København

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Kan du forestille dig at manøvrere rundt i det indre København med en trailer på slæb? Nej, vel. Det bliver for besværligt, og du kommer til at hade dig selv før halvdelen af dagen er omme. Der er heller ikke noget fedt ved at slæbe alle dine nye møbler op på femte sal, og du ved at selv dine bedste venner, som altid gerne vil give en hånd med, ville afsky at skulle hjælpe dig med at flytte så meget som et enkelt læs op. Så hvordan får du indrettet dit nye hjem, uden at irritere din vennekreds med besværet? Her er et par gode råd:

Take out food? Hvorfor ikke take out møbler?

Du kender sikkert mange, som kan hjælpe med at løfte, men hvis du kendte lige så mange, der lavede god mad, ville du så spise ved dem altid? Selvfølgelig ikke. Du ville bestille din mad lige som alle andre, for man beholder kun gode venner, hvis man ikke konstant er en belastning. Forestil dig at skulle lave mad til din bedste veninde hver dag – hvor længe vil det holde før du blev træt af hende? Tænk på flytningen på samme måde: Vejen frem er at bestille det du skal bruge hjem. Hvis du er sulten hopper du bare hurtigt ind på en hjemmeside, og klikker på hvad du vil have – du finder det her, for eksempel, og du kan gøre det samme med dine nye møbler.

Kom godt på plads

Der er rigeligt med steder du kan bestille møbler fra. Se for eksempel myhomemøbler.dk. Her kan du få levering med både én og to mænd alt efter, hvor meget der skal slæbes op. Udvalget er desuden godt og bredt. Når du sidder på lidt plads, som man ofte gør i københavnerlejligheder, så er det optimalt at vælge få, men lækre møbler, i stedet for at fylde sine rum med ensformigt, masseproduceret skrammel (her nævnes ingen navne, Ikea). Noget der virkelig kan give din nye lejlighed sjæl, er en lækker lænestol til et læsehjørne. Sørg for at få en fodskammel med, og så bare et lille sengebord ved siden af, hvor du eventuelt kan sætte lidt grønt.

Det giver lejligheden et hyggeligt præg, og gør det til et sted man lever, i stedet for kun et sted hvor man bor. En god seng er også en vigtig ting at investere i. Det er trods alt et sted du ligger omkring en tredjedel af din tid. God nattesøvn kender ingen pris, og derfor skal du heller ikke være bange for at smide lidt ekstra efter en lækker seng. Du kan finde alting du skal bruge, og få det leveret, ved at følge linket ovenfor. Held og lykke med flytningen.