Sommerferie i Marokko – dette bør du pakke

Marokko er et fantastisk rejsemål, hvor der er rig mulighed for at opleve en anderledes og eksotisk kultur. I sommeren er især Marokkos kyster et fantastisk rejsemål med et vidunderligt og varmt klima. Marokko vil med garanti give minder for livet. Hvis du er interesseret i en ferie i Marokko, så følg linket her og se meget mere.

Overvejer du en ferie i Marokko, så er det vigtigt, at du får pakket de rette ting. Der er nemlig visse ting, som du bør være opmærksom på.

Håndbagage med det vigtigste

Når du skal til Marokko, er det vigtigste, at du får de rette ting med i håndbagagen. Du skal naturligvis have penge, pas og papirer i håndbagagen, men derudover bør du også medbringe et sæt skiftetøj. Skiftetøjet er en god idé i tilfælde af, at din bagage er blevet forsinket.

Det kan også være en god idé at medbringe underholdning, så du har noget at lave i flyet. En bog er eksempelvis altid en god idé.

Det rette tøj

Marokko er et meget varmt land, og det skal du være forberedt på, når du pakker din kuffert. Marokko er dog også et muslimsk land, og derfor er det ikke velset med meget afslørende tøj. Det bedste råd er derfor at vælge løstsiddende tøj i lyse farver. Her er bomuldstøj det bedste, da det transporterer sved væk fra kroppen.

Ud over løstsiddende tøj er det også en god idé at medbringe et tørklæde, så du kan dække dig til – eksempelvis hvis du har bare arme, og I gerne vil ind og se en muslimsk seværdighed. Der er ikke specielle krav til et eventuelt tørklæde, men La La Berlin har eksempelvis skabt en kollektion af lækre og eksklusive tørklæder, som passer perfekt til formålet. Bare følg linket her til udvalget her.

Selvom Marokko er et varmt land, så bliver det også køligt om aftenen, og her er et tørklæde også rart at have med, da det kan anvendes som sjal. Alternativt bør du tage en cardigan eller lignende med.

Det rette fodtøj

Hvis du bare vil på afslapningsferie i Marokko, så behøver du ikke bekymre dig meget om fodtøjet. Du vil med stor sandsynlighed foretrække at gå i sandaler i løbet af dagen, men det kan også være en god idé at medbringe pæne sko, hvis I skal spise på restauranter.

Til en oplevelsesferie bør du overveje også at medbringe gode vandresko, som du kan gå langt i.

Andre ting

Selvom du skal på en oplevelsesferie i Marokko, så kan det stadig være en god idé at medbringe badetøj. Efter en lang dag i solen kan det være vidunderligt at tage en dukkert.

Solcreme er også et must i Marokko, og du må ikke lade dig narre, hvis du rejser i efteråret eller foråret. Solen er også meget skarp i disse årstider, og derfor er det nødvendigt med en høj faktor.

Den skarpe sol kan virke generende, hvis du ikke har solbriller på. Tag derfor et par med for at være på den sikre side.

Endeligt skal du også huske at medbringe toiletsager, eventuelt medicin og en hårbørste. Håndsprit kan også være en god idé, da du ikke altid kan være sikker på, at kunne få vasket fingre, når du trænger til det.