Få fletninger som Khloe Kardashian

Kardashian klanen er kendt verden over for deres udseende, og det er vist også velfortjent nu hvor de alle lader til at bruge så enormt meget tid på netop dette aspekt af deres tilværelse. Kardashian familien bringer er for mange en love/hate ting, og man kan frit mene om dem hvad man vel, men en ting er sikkert, og det er at de skaber trends og har millioner af følgere verden over.

 

Familiens sorte får

Khloe Kardashian har i flere år skilt sig en del ud fra resten af familien, mest af alt på grund af hendes udseende. Spekulationerne har været hvorvidt Robert Kardashian rent faktisk er hendes rigtig far (andre gætter på O.J Simpson og Lionel Richie), og hendes markante træk har fået mange til at kalde hende for transkønnet. Men det gad den skønne Khloe ikke høre på, og derfor har hun de sidste par år sparket røv i fitnesscentret for at få et udseende der minder mere om hendes kendte søstres.

Makeup og hår er i den grad også ting der er vigtige for søskendeflokken, og lillesøster Kylie Jenner har for nylig lanceret læbestift kollektioner der blev udsolgt øjeblikkeligt. Makeuppen kan være svær at gøre efter uden eksperthjælp, men med håret kan du komme et langt stykke ved bare at lære de rigtige teknikker. Og hvis du godt kunne tænke dig at få en par smarte boxer fletninger som bl.a. Khloe Kardashian ofte flasher, så skal du se med i videoen herunder.

 

 

Se videoen og få fletninger som Khloe Kardashian

Billede: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer