Gør dig selv og din bolig klar til efteråret

Efterårsvejret kan byde på lidt af hvert; sol, regn og blæst. De sene efterårsdage kan endda byde på frostvejr med sne og slud. Vi ved, at dagene bliver kortere og kortere, og at de lyse timer bliver færre og færre. Både morgen og aften virker mørkere, og du længes efter solens varme stråler samt det lys, som følger med. Med det rette udstyr, kan du gå årstiden i møde med glæde, varme og overskud, og inden du får set dig om, vil de lyse timer igen være tilbage.

Byd lyset velkommen

De mørke dage kan påvirke humøret og få energiniveauet til at falde. I den sammenhæng vil du måske føle, at du også har mindre overskud i hverdagen. I denne periode er god belysning i hjemmet yderst relevant, fordi dette er med til at holde de mørke timer på afstand. Yderligere kan den rette lampe skabe en bedre stemning i hele hjemmet, og samtidig sætte et præg på indretningen. Og hvem vil ikke gerne skabe hygge og personlighed i sit hjem?

Følg linket her og find inspiration til lamper i hjemmet, som kan give dig det lys, du har brug for i efteråret. Linket viser dig lamper af secto design, som vil give godt lys i din bolig hen over efteråret.

Med god belysning vil årstiden ikke påvirke stemningen, og dit efterår og din vinter vil ikke føles trist og grå, men varm og hyggelig. Husk på, det er vigtigt, at alle rum er godt belyste, så du ikke skal anstrenge dine øjne i mørket for at læse en bog, spise aftensmad med familien eller se fjernsyn.

Hold på varmen

Med det alsidige vejr er det vigtigt, at du er klædt godt på, så du kan komme gennem efterårets strabadser. Din garderobe er fyldt med sommerkjoler, shorts og sandaler, men når temperaturen falder, er det nødvendigt med bukser, trøjer og støvler. Det kan være svært at føle sig smart, hvis du først er blevet våd efter regn, eller hvis du fryser på grund af sne. Men er du forberedt og ude i god tid, vil det ikke blive aktuelt for dig – du vil kunne klare alt slags vejr.

www.loftet.dk/da kan du finde alt til din efterårsgaderobe. De har alt fra t-shirts, trøjer og jakker, til huer, handsker og sko. Samtidig er de modebevidste, og ved at handle hos loftet, sikrer du dig dermed et trendy efterår. Shop den beklædning du mangler, så du kan gå efteråret i møde, uanset hvilket vejr der møder dig – og det gør jo heller ikke noget, at du føler dig smart og stilsikker imens.

Med disse få nemme råd kan du sætte pris på alle årstiderne, og følger du rådene, kan du glædeligt byde efteråret velkommen – du er parat!