3 møbler du ikke kan undvære i stuen

De fleste har en klar ide om, hvilken indretning og inventar de vil have i deres hjem, men mange kommer i sidste ende til at stå i en situation, hvor de føler, at de mangler et eller andet. Derfor er det en god ide at lave en huskeliste fra start over, hvad man gerne vil have i sit hjem. Så gælder det bare om at huske det praktiske, for det er aldrig sjovt at skulle stå i sidste ende og blive nødt til at flytte om i sit ny møblerede hjem endnu engang, fordi man glemte, at det kunne have være praktisk med et par hylder eller en kommode.

Lænestolen skaber hygge og giver god komfort

Selvom man har en sofa i stuen, er det faktisk en god ide og at anskaffe sig en lænestol. Nogen gange har man nemlig brug for at sidde op, hvilket mere eller mindre er den eneste mulighed, man har i en lænestol. I en sofa har man nemlig en tendens til at lægge sig ned, og det gør også chancerne for at falde i søvn en del større, og det er ikke altid det, man har til hensigt, når man sætter sig en halv time foran tv’et en eftermiddag. Udover at en lænestol giver en anden form for komfort end sofaen, så giver den også lidt personlighed og hygge til rummet. Desuden behøver den ikke matche sofaen, nogen gange ser det lige så fedt ud, at man lader den stå i kontrast til sofaen.

Opbevaring i for af en reol eller kommode

I mere eller mindre alle hjem er eller bliver der brug for opbevaringsplads, eftersom man altid har noget, som man ikke helt ved, hvad man skal gøre af. Hvis man har mange pynteting og sådan noget som bøger, så er det en rigtig god ide at vælge en reol, eftersom det giver let adgang til bøgerne, og man kan få lov at vise sine pyntegenstande frem. Hvis man derimod har en masse ting, som man gerne vil gemme væk, og ikke har behov for at vise frem, så er det en bedre ide at anskaffe sig en kommode. En kommode giver stadig mulighed for at vise lidt ting frem, og så giver den samtidig mulighed for, at man kan gemme alle sine overflødige genstande væk. Den er desuden praktisk, fordi man også kan bruge den til at sætte bl.a. et tv ovenpå.

Brug billeder til at skabe personlighed

De fleste vil gerne have lidt personlighed over deres hjem og for at skabe det, er det en ide at tilføje billeder til sit hjem. Det kan både være i form af private billeder, men det er også en god mulighed at købe plakater og billeder, som andre har lavet eller taget. Desuden ser det godt ud, hvis man får lidt op at hænge på væggene. Se udvalget på www.xakt.dk, og find derudover alt, hvad man har brug for til sit hjem.