Smarte hylder til hele hjemmet

Hylder fungerer godt i alle hjem, store som små. Men hylder fungerer også rigtig godt i alle husets rum, da de både kan bruges som ekstra opbevaring og til diverse pyntegenstande.

Hylder kan bryde rummet lidt op og give lidt mere luft sammenlignet med store klædeskabe og massive kommoder, hvorfor det kan være en rigtig god måde at få lidt ekstra opbevaringsplads på. Derudover er det også nemt at komme til sine ting, når de er placeret på hylder, og de ender ikke bagerst i skabet, hvor man ikke kan finde dem.

Indretning med hylder

Hylder kan bruges i alle rum, men det er vigtigt at tænke over, hvor og hvordan man placerer dem for at få mest muligt ud af deres funktion.

I stuen fungerer hylder godt både som opbevaring og udstillingshylder, da det man kan have mange ting i stuen, men det samtidig skal se pænt og overskueligt ud. Man kan for eksempel bruge hylder til at opbevare bøger og udstille billeder, vaser eller andre pynteting.

I børneværelserne fungerer hylder rigtig godt, hvis man hænger dem i børnehøjde til det legetøj som børnene selv skal kunne nå. Man kan også bruge dem over puslebordet til de ting, det kun er de voksne, der skal kunne få fat på.

I køkkenet kan man også med fordel indrette med hylder, hvor de for eksempel kan bruges som opbevaring til krydderier eller til at udstille familiebilleder eller lignende.

I gangen kan man bruge hylder til at opbevare sko, hatte og andet overtøj, så det er nemt at komme til, når man skal ud af døren.

Hos IDEmøbler findes flere forskellige hyldesystemer som helt enkle hylder eller mere komplicerede hyldesystemer som det fra FLY, der kan sammensættes på forskellige måder. Hos IDEmøbler finer du desuden en masse andre fine ting til hjemmet, herunder pyntegenstande, der kan pynte rigtig fint på hylderne.