7 gode råd til at komme ud af fjerene

Er du B-menneske, kan du nok godt nikke genkendende til de svære morgener, og det mørke efterårsvejr gør det bestemt ikke nemmere for nogen af os.

Rådet om den store kop morgenkaffe, kender vi vist alle, og det kan for mange godt være en god måde at vågne op på, men det kræver jo, at man først og fremmest står op laver den. Og det er her mange af os har problemet – altså at komme op, ud af den varme hyggelig seng. Vi har derfor samlet syv gode råd til at komme ud af sengen de mørke efterårsmorgener.

1. Frisk luft i lungerne

Ind med den friske luft og ud med den tunge indelukkethed. Åben et vindue og bliv kvikket lige så stille op af den friske morgen luft.

2. Up to the beat

Smid et festligt nummer på med masser af fart og et godt beat. Skru op for volumen og mærk energien komme snigende, som var det en lørdag aften på dansegulvet!

Det kunne for eksempel være denne udødelige klassiker:

3. Se det fra en anden vinkel

Rejs dig op eller sving dig ud over sengekanten og få hovedet nedad. Det får blodet til at strømme til hovedet, hvilket vil kvikke dig op lyn hurtigt.

4. Godmorgen mynte

Hav en pakke stærke mint pastiller liggende på dit natbord. Det er en garanteret opfrisker med deres nærmest åndenødsagtige effekt.

5. Væk med alarmen

Få alarmen væk fra din rækkevidde, og her snakker vi så langt væk, at du er nødt til at rejse dig efter den. Kombinér eventuelt denne med punkt 4, så du ikke fristes til at lægge dig igen.

6. Hiv dig i håret

Vi ved godt, at det lyder ufatteligt dumt, men det skal selvfølgelig gøres nænsomt. Meningen med galskaben er, at du sætter gang i blodcirkulationen. Så op med håret pige og træk i det nænsomt. Det giver en dejlig fornemmelse.

7. Morgenstund har gul(d) i mund

Start dagen med en skive citron! Det er højst sandsynligt ikke det, du har mest lyst til at sætte tænderne i, når du spærrer øjnene op, men vi lover dig for, at det nok skal få dig op på dupperne. Det er desuden en C vitamin bombe uden lige, Så ud over en opkvikker, bliver du også proppet med vitaminer i et væk – ren win win med denne løsning. Ingefær er også en super skarp bandit, som kan få dig hurtigt op på dupperne. Orker du ikke lige stå at lave ingefærshots selv, kan de med fordel købes i de fleste supermarkeder, så de står klar hjemme i køleskabet. Og akkurat lige som citroner, er ingefær sprængfyldt med lækre vitaminer. Læs bla. her hvorfor de små banditter er så gode for dig.

Vi vil næsten garantere at én eller flere af ovenstående virker, men hvis du alligevel skulle hænge lidt i bremsen og stadig mangler det sidste for at komme på benene, hedder det sort kaffe og koldt vand i hovedet! Er det ikke bare det, at det er tidligt morgenen og vintermørkt udenfor, men derimod tømmermændene der holder dig i sengen, så fotvivl ikke. Der er masser af tæmmermændkits at finde, og som rent faktisk virker! Drik tæmmermændene væk med te. Nærmere sagt Basilikumte, og igen gerne tilsat den førnævnte bandit ingefær. Se her hvad te kan gøre for at rede dig dagen derpå.

Godmorgen!

@mydailyspace.dk