Gør din veninde glad med et veninde citat!

Elsker du mig fordi jeg er smuk? Eller er jeg mon smuk fordi du elsker mig? – ASKEPOT

Vi følte, at det var på sin plads at indlede denne artikel med et citat fra en af de mest kendte fortællinger nogensinde. Forstil dig at få dette citat tilsendt fra en god veninde. Det er en helt speciel følelse, og det er aldrig noget man må tage for givet: at gøre sine veninder eller venner glade er altid den bedste følelse man kan skabe for sig selv og for sit venskab med personen!

Hvorfor benytte sig af et citat?

Et venskab med et andet menneske, som man holder af, er noget af det mest dyrebare, man kan have i den her verden. Det er personer som disse, der sikrer, at man altid har det godt, og som altid vil gå gennem ild og vand for at sikre, at du har det, som du skal have. D

et er også disse personer, som du kan henvende dig til, hvis du har de mindste problemer. Som alt muligt andet er et venskab også noget, der skal plejes, og det gælder især for en god veninde, som man skal huske på, og altså ikke glemme, selvom man måske har en travl hverdag med mand, hus og børn der skal passes.

Vælg et citat, der passer jer!

Når du først besluttet dig for at forkæle din veninde med et godt citat, så tænker du sikkert allerede over, hvor du skal finde dette citat henne. Du kan selvfølgelig opfinde dit eget, men hvis du ligesom mig ikke rigtig føler, at din indre digter er alt for kompetent, så kan du med fordel bruge denne side , hvor du finde alt lige fra digte, citater og ordsprog.