3 tips til selvforkælelse

I en stresset og travl hverdag kan al tiden hurtigt gå med børnepasning, madpakker og alverdens praktik. Men det er vigtigt at stoppe op en gang i mellem og give sig selv lov til forkælelse. Det gør dig både til en bedre mor, partner og veninde, hvis du får taget de nødvendige pusterum med plads til selvforkælelse. Her får du 3 gode idéer til skøn forkælelse til krop og sjæl.

Få en ansigtsbehandling eller massage

Trænger du til at få løsnet op i alle muskler i kroppen? Så giv dig selv lov til at få en omgang massage hos en professionel, der præcis ved, hvordan du bedst får løsnet spændinger.

Det grå vejr afspejler sig også ofte i en grå og trist hud. Forkæl derfor dig selv og ikke mindst din hud med en lækker ansigtsbehandling hos en kosmetolog med det helt rigtige klinikudstyr. Det giver dig gløden og ikke mindst energien tilbage.

Føl dig lækker fra inderst til yderst

Gå en tur i din yndlingstøjbutik og køb et lækkert sæt tøj, der fremhæver dine bedste træk, og som du føler dig tilpas i. Giv også dig selv lov til at købe et skønt sæt undertøj, så du føler dig smuk fra inderst til yderst. Det rette undertøj er desuden vigtigt for, at dit tøj overhovedet sidder pænt. Når du klæder dig i tøj, der ser godt ud på dig, får både selvtillids- og energikontoen et boost.

Læs en god bog – eller lige det du har lyst til

Den sidste idé til selvforkælelse er helt gratis. Elsker du at læse en god bog? Så tag dig tid til at sætte dig i en god lænestol med et tæppe og en kop te, mens du lever dig ind i bogens fortælling. Føler du dig derimod godt tilpas ved at løbe en tur i det fri eller løfte vægte i fitnesscentret, så gør det. Det handler bare om, at du engang i mellem sætter tid af til at tænke på dig – og kun dig.