Sådan holder du den perfekte tøseaften

Der er ikke noget så hyggeligt som en skøn tøseaften sammen med veninderne. Det er et skønt afbræk fra hverdagen og en aften, hvor I alle bare kan koble fra og hygge om og med hinanden. Men hvordan holder I en perfekt tøseaften? Så svaret her!

Lav lækker aftensmad

En rigtig god tøseaften starter med, at I sammen laver noget rigtig lækkert mad og drikker god vin, Asti eller lignende. Mad er altid en god måde at starte en hyggelig aften på, da alle elsker at lave mad ekstra lækker mad sammen. Det sætter niveauet for hyggen resten af aftenen. Lav mexicansk, tre-retters italiensk eller noget helt tredje og anderledes, end hvad man normalt får!

Vælg nogle gode film og serier

Til en god og hyggelig tøseaften kan man selvfølgelig ikke komme udenom at sætte en god film eller serie som Broen på. Filmhygge er altid et hit, så hvorfor ikke også gøre det til den tøseaften, du er i gang med at planlægge? Der er ingen, der siger, at I skal være helt stille, mens I ser film. I kan sagtens sidde og hyggesnakke imens!

Forbered nogle lækre snacks

Selvom I har spist jer mætte i god og lækker mad, er der altid plads til gode snacks senere. Det behøver selvfølgelig ikke kun være slik, flødeboller og chips. Frugt er også altid lækkert – især hvis det kan dyppes i chokolade. Arranger lidt forskelligt, så der er til enhver lyst!

Mere skal der ikke til for at holde en perfekt tøseaften. Det der er altafgørende for den er jeres indstilling og lyst til at være sammen. Så hvis bare humøret er godt, kommer alting helt af sig selv! Arranger eventuelt også ansigtsmasker og neglelak, da det altid er hyggeligt og noget, I kan have det sjovt med!

Rigtig god aften.