Giv kontoret nyt liv med disse 4 tips

Hvis du sidder på kontor til daglig, kender du sikkert til tanken: “Åh, hvor ser her dødssygt ud.” Altså, medmindre du bare har et top-notch lækkert kontor, hvor intet mangler. Men ellers kan du fra tid til anden opleve, at du føler, du går død i kontorindretningen.

I et område med flere kontorpladser har du ikke mulighed for at lave om på hele lokalet af hensyn til andre. Men selv bare på dit skrivebord kan du skifte lidt ud, opgradere lidt og så videre, så der bliver en tand hyggeligere. Desuden giver det god mening, at jo mere hjemme du føler dig et sted, jo bedre arbejder du. Så kom i gang!

Personliggør skrivebordet med billeder

Billeder kan gøre en forskel. De siger jo mere end 1000 ord, eller – det siger man jo. Og derfor vil inkorporering af billeder i din arbejdsdag være en rigtig god måde at spice lidt op.

Det behøver ikke nødvendigvis at være det klassiske familiebillede – medmindre du selvfølgelig gerne vil dette. Du kan eksempelvis vælge billeder, der inspirerer dig. Generelt kan vi sige, at billeder af naturen er beroligende, seje citater er inspirerende og noget tredje kan gøre noget helt andet. Alt dette kan du jo teste af. Humlen af det hele er, at du skal vælge det, der inspirerer og gør dig glad.

Hav et pænt og ikke mindst godt keyboard

Vi får kun ét par hænder, og dem skal vi passe på. Ja, det samme gælder desuden for håndled, fingre, skuldre, ben – hele kroppen! Og derfor handler det om at investere i de værktøjer, du bruger i dagligdagen, så du ikke slider kroppen mere end nødvendigt.

For eksempel laver Logitech keyboards af høj kvalitet, som både er flotte, funktionelle og ergonomisk fremstillede. Dine håndled skal helst hvile trygt ved dit skrivebord. Derudover bør du også overveje en god mus.

Få et signaturkrus

Medbringer du dit eget krus, vil folk altid vide, hvor du er – nemlig hvor dit krus står. Et signaturkrus med et sjovt billede måske af dig selv eller noget sjov tekst, vil altid give lidt ekstra til skrivebordet. Det er lidt fjollet, ja. Men er det ikke også lidt hyggeligt? Det synes vi i hvert fald.

Organiser

Hvis du sørger for altid at holde skrivebordet ryddeligt og rent, vil det være en fantastisk start. En investering i eksempelvis en brevbakke kan være en nem måde at få overblik, så du lettere undgår at rodet skrivebord, hvor du aldrig kan finde det, du leder efter.