Sådan plejer du dit parforhold

Mange mennesker kan have brug for at arbejde med sig selv, og derfor er det også helt naturligt, at der kan være brug for at arbejde på parforholdet. I parterapi kan I få lov til at snakke sammen på en anderledes måde med henblik på at styrke jeres parforhold. Parterapi er ikke kun for par, der har problemer i forholdet. Parterapi er for alle par, der ønsker at arbejde på forholdet. Der findes mange forskellige parterapeuter i landet – sikkert også i nærheden af dig. Sensetik.dk tilbyder parterapi i København, så måske det er her, at du skal pleje dit parforhold.

Husk dig selv

Man siger jo, at man ikke kan elske andre, før man elsker sig selv. Derfor kan det også pleje dit parforhold, hvis du husker at pleje dig selv. I skal huske at være jer selv, selvom I er et par. Du kan pleje dig selv på mange måder – i virkeligheden gælder det om, at du plejer dine interesser og husker at være dig selv en gang imellem. Du kan blandt andet forkæle dig selv med nogle hudplejeprodukter. Køb nogle lækre produkter – eksempelvis fra pHformula – og brug lidt tid for dig selv på badeværelset. Det vil få dig til at føle dig bedre tilpas, og det vil få jer til at føle jer bedre tilpas, når I er sammen.

Lav noget anderledes sammen

Noget af det, der kan styrke forholdet, er at lave noget anderledes sammen. Når I bryder med hverdagens travle trummerum, får I mulighed for at genfinde kærligheden mellem jer. I kan eksempelvis tage på weekendtur eller på miniferie, men I kan også bare tage et par timer ud af kalenderen for at nyde hinandens selskab.