Tips til at være single og glad indtil din soulmate dukker op

De siger, at det tager 10.000 timer at blive ekspert i noget. Du har måske flere eller færre timers erfaring som single. Uanset hvad, kan du her få nogle gode råd til at være glad i singlelivet, indtil du finder din soulmate som du vil dele resten af dit liv med.

6 tips til at være en glad single

 1. Gør tingene alene
  Det lyder indlysende, men mange mennesker er bange for at gøre ting alene. Gå i biografen, tag et måltid, gå på indkøb. Det kommer til at være okay, og du vil overleve.
 2. Vær kynisk
  Der er tidspunkter, hvor du bliver skuffet. Der er tidspunkter, hvor du vil føle dig ensom. Mist ikke håbet – skab ikke en selvopfyldende profeti.
 3. Rejs alene
  Det er underligt først. Men når du har vænnet dig til det, bliver det en frihed, som du ikke ofte har. Du kommer til at have din egen tidsplan og chancen for at bruge så meget tid som du vil på lige netop det du har lyst til.
 4. Udvikl din selvbevidsthed
  Hvad er dine drømme, mål, ønsker, tilbageslag? Udforsk de lidt nervøse ting, du gør, og hvorfor du gør dem.
 5. Frem andre forhold
  Familie og venner er der gennem det hele. Relationer kan ebbe ud over tid, så nyd den tid, du har. Tilbyd din uddelte opmærksomhed til andre, når du er sammen med dem.
 6. Lær at føle
  En indlysende, men meget nødvendig pointe. Lad ikke følelser bygge sig op. Er du skuffet, vred, trist, jaloux eller ophidset? Uanset hvad det er, så anerkend det.

Find din soulmate

Når du har lært at praktisere ovenstående, er du ikke mindst klædt på til at nyde livet som single. Men det vil også blive nemmere for dig at finde din soulmate, når du hviler i dig selv.

Føler du, at du er et godt sted nu, så kan du prøve at opsøge kærligheden gennem Single.dk, hvor der er rigtig mange par, der har fundet hinanden. Single.dk er den ideelle portal, hvis du søger kærligheden og en livslang partner.