Gode businessbøger til kvinder

Drømmer du om en karriere i erhvervslivets top? Ønsker du at skabe balance mellem job og familieliv? Eller prøver du at genfinde selvtilliden efter at være blevet fyret? Uanset hvad, så er der gode råd at hente i bøgerne herunder.

De fire bøger er skrevet af erfarne og succesrige kvinder, der alle har oplevet livets knubs på egen hånd. De er perfekte til dig der ikke vil lade dig nøjes, men er villig til at kæmpe for dine drømme.

Læs med herunder i vores fire forslag til de absolut bedste businessbøger til kvinder.

 

Kom på benene igen – sådan klarer du en fyring af Rikke Høgsted

Denne bog vil hjælpe fyrede til at undgå at miste sig selv sammen med jobbet. Kom på benene igen er en original blanding af tekst og illustrationer og rummer blandt andet afsnit om de mest almindelige reaktioner på en fyring; råd om, hvad man selv kan gøre, hvornår man skal søge professionel hjælp; ideer til svar på det ofte frygtede spørgsmål Hvad laver du så?, der kan få fyrede til at sky samvær med andre.

Køb den her

 

 

#GIRLBOSS af Sophia Amoruso

#Girlboss” er bogen om Sophia Amoruso og hendes vej til succes og popularitet. Hun var ikke populær som barn, og som ung blaffede hun og begik mindre tyverier. Nogle år efter fik hun en strålende idé: Hun ville sælge vintagetøj på Ebay. I dag er hun administrerende direktør for hjemmesiden Nasty Gal, som bl.a. sælger eksklusivt vintagetøj. Hun er et levende bevis på, at alt kan lykkes, og med sin bog forsøger hun at udbrede budskabet om, at det handler om at følge sine drømme og instinkter.

Køb den her

 

Kvinde – kend din karriere af Inge Berneke

I forsøget på at forklare fraværet af kvinder i toppen af dansk erhvervsliv taler nogle om biologi, andre om et glasloft og “old boys’ network”. Denne bogs forfatter mener, at problemet er langt mere komplekst end som så. Hun hævder, at vi i dag har et samfund, der er indrettet med nogle strukturelle betingelser, der gør det uendeligt svært for kvinder at realisere en karriere. Det handler både om lovgivning, etableret praksis, normer og værdier. Om virksomhedskulturer og HR-politik. Og om den måde, mænd og kvinder er blevet opdraget til at se sig selv og hinanden på.

Køb den her

 

 

Tag magten over din karriere af Soulaima Gourani

Vil du skifte job? Vil du være leder? Vil du være selvstændig? Lave noget sjovere? Tjene flere penge? Have mere tid til rådighed? Være gladere? Ved du, hvad du vil med dit arbejdsliv?Tag magten over din karriere er en direkte, ærlig og vejledende bog, hvor fløjlshandskerne er lagt på hylden. Soulaima Gourani er fødselshjælperen, som rusker op i dit selvværd, hjælper dig til at genfinde dine kompetencer og gøre dig sikker og modig, så du kan få meget mere ud af dit arbejdsliv.

Køb den her