Dating site for dig der vil have børn

Er prinsen på den hvide hest ikke dukket op endnu, og kan du se udløbsdatoen på din frugtbarhed nærme sig med hastige skridt? Så er datingsitet LoveAndKids perfekt til dig.

 

Hvad er LoveAndKids?

Du har sikkert hørt om dating for farmere, dating for intelligente, dating for dem med en høj uddannelse, dating for de smukke og .. Ja vi kunne jo næsten blive ved – så mange dating sites og nicher er der!

Derfor er der selvfølgelig også et datingsite til dig der drømmer om kærlighed og børn, og gerne i nærmeste fremtid.

Tusindevis af danskere lever alene, og mange af dem drømmer om at finde en at leve livet med, og starte egen familie. Men i datingverdenen kan det at tale højt om ønskerne til en familie og børn være tabulagt, og man kan blive stemplet som desperat på ingen tid.

Derfor så skaberne af dating sitet LoveAndKids deres snit til at kreere et forum hvor ligesindede kunne mødes, omkring deres ønsker til familie og børn.

 

“På datingsites er det nærmest umuligt at spotte dem, der leder efter kærligheden og samtidig ønsker sig familie og børn på længere sigt. Det er, som om emnet er fuldstændig tabubelagt. Man må gerne tale om sport og rejser, men det allermest afgørende – det, at man har den samme drøm om et familieliv – er der ingen, der tør at sige højt af frygt for at miste en potentiel date.” – udtaler initiativtager Emmanuel Limal til Q.dk

 

Prøv det gratis i 14 dage

Er du nysgerrig omkring LoveAndKids og har du lyst til at prøve det, så kan du teste dating sitet gratis af i 14 dage. Derefter koster det 99 kr pr. måned – men kærlighed og familie er der jo ingen der kan sætte en pris på, så mon ikke det er det hele værd, hvis du finder det du søger.