5 tips til at få naturligt langt hår

Lang hår er, og har i evigheder været et af de stereotype tegn på femininitet. Tænk bare på alle Disney prinsesserne som piger er vokset op med de sidste mange hår.

De fleste kvinder har drømt, eller drømmer fortsat, om at kunne få langt, velplejet fyldigt hår – helt naturligt, selvfølgelig. Faktum er dog, at rigtig mange aldrig opnår det flotte, naturlige hår de ønsker. Hvorfor? Dels fordi det ikke ligger i deres gener, men dels også fordi det at få langt hår kræver god og korrekt pleje.

Du får 5 gode råd til hvordan du kan få naturligt langt hår lige herunder.

 

1) Brug de gode elastikker

Du har sikkert brugt de forkerte hår elastikker det meste af dit liv. Sørgerligt men sandt. Elastikker med metalsamlinger er gift for håret – hvor mange gange af dine hårelastikker med metalsamling sidder der måske ikke en halv håndfuld hår i?

I stedet for hår elastikker med den type samlinger, skal du går efter dem der sidder sammen hele vejen rundt. Dem kan du bl.a. købe i H&M.

 

 

 

2) Skær ned på hårvasken

Du har sikkert hørt det før: dit hår har ikke godt af at du vasker det for ofte. Hver gang du vasker håret mindsker du hårets produktion af naturlige olier, som beskytter de enkelte hårstrå, og det betyder at dit hår lettere knækker. Prøv derfor at skær så meget ned på det ugentlige antal hårvaske som muligt.

 

3) Drop styling med varmeapparater

Styling apparater er som gift for håret, og du bør gøre alt du kan for at beskytte håret med varmespray, og mindske antallet af gange du bruger styleren. Vær kreativ med dit hår, og prøv at udnytte tørshampoo og andre frisurer som ikke kræver perfekt glat hår eller krøller.

 

 

4) Husk hårkuren

Hvis man nu alligevel ikke kan holde sig fra varmestylere og andet slid af håret, så kan en god hårkur være guld værd. Hårkuren hjælper dit hår med at beholde dets fugtighed samt elasticitet, og det gør altså håret mere modstandsdygtigt i hverdagen.

 

5) Bliv klippet

Ja det lyder måske selvmodsigende, men for at få langt hår skal du være villig til at få det klippet. Slidte, spaltede spidser kommer du ikke langt med, og det anbefales faktisk at man klipper det slidte hår omtrent hver 3. måned – på den måde undgår du at spaltede spidser bliver til mere end bare det.