Et godt indeklima er vigtigt for helbredet

Danskerne bruger i gennemsnit 80% af deres tid indendørs. Dette gør et behageligt og sundt indeklima til et must. Indeklimaet har nemlig stor betydning for dit helbred og velbefindende.

Er du i tvivl om dit indeklima er godt nok, så tag en uforpligtende samtale med Filterhuset, der blandt andet forhandler Nilan filtre til huse for frisk luft og et sundt indeklima.

Værd at vide om indeklimaet i dit hjem

  1. Vedligeholdelse af en konsistent inde-temperatur er bedre for dig og for miljøet.
    Det gør leve- og arbejdsvilkårene mere sunde og komfortable, hvilket hjælper folk til at trives, især i bymiljøer. Temperaturvedligeholdelse kan dramatisk reducere varme-, køle- og ventilationsomkostninger og reducere en bygnings kulstoffodaftryk.
  2. Luftfugtigheden i hjemmet er også vigtigt for dit helbred såvel som dit hjems sundhed. Fugtighedsniveauet inde i hjemmet kan måles ved hjælp af et hygrometer. Ideelt set bør luftfugtigheden være et sted mellem 40 og 60%. Overdreven tør luft er lige så dårligt for menneskers sundhed som luft, der indeholder for meget fugt, da dette vil medføre irritation af øjnene og huden.
  1. En nem måde at holde luften inde i dit hjem sundt er ved at lufte ud regelmæssigt. Dette kan både gøres ved at lufte ud og gennem ventilation. Hvis du vælger et ventilationssystem, skal du huske på, at filtrene skal rengøres med jævne mellemrum for optimal drift. Til gengæld slipper du for at skulle huske at lufte ud i tide og utide for at holde indeklimaet sundt.

Nilan filtre til huse

Vil du gerne forbedre dit indeklima i dit hus eller trænger dit filter til at blive skiftet ud? Så er Nilan et rigtig godt bud på kvalitetsdygtige husfiltre til konkurrencedygtige priser. Tag en uforpligtende snak med Filterhuset eller læs meget mere på deres hjemmeside om de forskellige Nilan filtre.