Sådan gør du fødselsdagen sjovere med selskabslege!

Det er en gylden regel, at der altid skal være god stemning til en fødselsdagsfest. Uanset hvor mange år fødselaren fylder, så er det aller vigtigste, at der er en god atmosfære.

Selskabslege gør en fødselsdag god

At have en god stemning til fødselsdagsfesten kan dog være svært at skaffe uden videre og uden at have forberedt sig specifikt på det. For hvad det betyder det egentligt, og hvilke midler sikrer at den kommer – gælder det om at have god mad, at have fundet det rigtige lokale at holde festen i eller gælder det om at have de helt rette selskabslege?

Sidstenævnte er ofte tilfældet for med de helt rette selskabslege, kan festen næsten ikke være helt dårlig!

Det får folk i godt humør

Selskabslege får altid folk i det bedste humør. Mange selskabslege kan her bruges til formålet og alt lige fra en sjov tip en 13er til måske at lave en anderledes sjov quiz eller måske en mere kendt selskabsleg er altid et hit.

Find de rette selskabslege

Det er vigtigt, at man finder de rette selskabslege. Kig rundt omkring for at finde inspiration. Når du vælger legene, er det vigtigt, at du tænker over forskellige ting. Først og fremmest så tænk over, om der er børn med til fødselsdagen, tænk derefter over mange gæster der kommer med osv.

Bonus tip: Kender gæsterne hinanden

Et lille bonus tip her til sidst er at finde ud af, om alle gæsterne kender hinanden. Hvis ikke de gør det, kan det være, at man skal holde igen med at lave nogle selskabslege til fødselsdagen, som måske kan opfattes som at være lige lidt for grænseoverskridende for folk, der ikke kender hinanden.