Spændende og anderledes påskefrokost opskrifter

Det er nemt at gå med det sikre valg og vælge den traditionelle påskefrokost. Men hvorfor ikke prøve at kaste dig ud en lidt mere anderledes og spændende påskefrokost med nogle nye retter i stedet for dem vi år på år kaster os over?

Det kan selvfølgelig være svært at få ideerne til at sammensætte en anderledes menu til påskefrokosten, da vi mennesker jo er vanemennesker og meget ofte går med det sikre valg. Dertil kommer at vi gerne vil gøre alle tilfredse, og det fungerede jo sidste år, så hvorfor skulle det samme ikke kunne gøre det i år? Men prøv at smid bekymringerne væk om folks forventninger og skab noget nyt og anderledes med inspiration fra Jespers Torvekøkken, der har mange års erfaring med at skabe traditionelle måltider med en innovativ indgangsvinkel.

 

Påskefrokost opskrifter

Hos Jespers Torvekøkken kan du både købe en hel påskefrokost, hvor du blot skal udvælge og sammensætte forskellige retter, hvilket en nem måde at få en succesfuld og god påskefrokost på, men du kan også finde masser af god inspiration til diverse anderledes og spændende påskefrokost opskrifter, hvis du foretrækker selv at stå i køkkenet.

Fisk hører sig ofte til påskefrokosten, traditionelt i form af sild tilberedt på forskellige måder, fiskefileter, rejser og lignende. Denne trend har Jespers Torvekøkken, derfor selvfølgelig taget med i deres overvejelser, når de sammensætter påskefrokosten. Derudover er det også muligt at finde to forskellige fiske- og skaldyrs påskefrokost opskrifter på deres hjemmeside, det er henholdsvis: laksetatar med radisser og rygeost og pankopanerede tigerrejer med stærk urtemayo. Du finder selve fremgangsmåden på begge opskrifter på hjemmesiden. Opskrifterne har taget udgangspunkt i to råvarer, der ofte er populære ved den danske påskefrokost nemlig laks og rejer, men opskrifterne har fået et nyt twist, hvilket gør dem lidt mere spændende.

Vi spiser også gerne meget kød ved den danske påskefrokost, hvorfor de selvfølgelig også har taget det i mente og kreeret en opskrift på øl braiseret lammekølle. Denne vil helt sikkert være en sikker vinder ved påskefrokostbordet, så det er bare med at kaste dig ud i disse forskellige påskefrokost opskrifter, hvis du tør at kaste dig ud i noget nyt og anderledes.

Jespers Torvekøkken fokuserer ikke kun på at udvikle nye og anderledes retter for at skabe et spændende sortiment. Der er også høj fokus på en bæredygtig, økologisk og kvalitetspræget madlavning, hvilket særligt findes i valget af råvarer. Dette er selvfølgelig noget du selv tager stilling til, i hvor høj grad du vil følge, men hvis du bestiller mad gennem Jespers Torvekøkken, er dette værdier, der altid vil være i højsæde.

Derudover har Jespers Torvekøkken mere end 25 års erfaring med frokostordninger og catering, hvilket gør dem til Danmarks ældste frokostleverandør. Det er derfor ikke et dumt sted at finde inspiration til påskefrokost opskrifterne eller sågar bestille en hel påskefrokost fra, hvis du gerne vil slippe for selv at stå i køkkenet.