Forny dig selv og din hud med skønhedsprodukter

Vinteren er over os, og dermed også din hud. Vinteren har altid været hård ved huden, og har om noget brug for creme på dette tidspunkt af året. Det har den også på andre tidspunkter af året, men om vinteren er det især vigtigt at pleje den, da du ellers kan være i risikozonen for at få små blodsprængninger i huden, da den bliver tør og ru af kulden. Det kan vi ikke have! Derfor får du en lille guide til, hvordan du holder din hud sund og fin.

 

Plej kroppen dagligt

Det der er vigtigt, når vinteren er over os, er at huden over hele kroppen bliver plejet dagligt. Det er ikke særlig sjovt, når man først har fået tør hud, så derfor er den bedste forebyggelse en daglig tilførsel af fugt og fedt. Find derfor en fed creme, f.eks. fra Swiss Clinic hvor du kan finde gode rabatkoder her. Rens naturligvis også kroppen og ansigtet inden, så cremen kan trænge ind.

 

Dæk huden af for kulden

Udover at bruge en rigtig god og plejende creme, er det vigtigt, at du sørger for at dække huden af for kulden. Det er vigtigt, da koldt og blæsende vejr øger fordampningen fra hud. Så gå endelig ikke ud i vinterkulden uden hue, varme vanter og halstørklæde, da du ellers kan smøre din hud hele tiden.

 

Vælg en god creme

Det essentielle er naturligvis, at du sørger for at vælge en rigtig god creme, som kan give din hud den fugt, den har behov for. Det nytter ikke noget, at du går i supermarkedet og finder den billigste creme på hylden. Når huden er i fare for at blive tør, er det vigtigt med en god fed creme, som kan tilføje fugt og ikke mindst mineraler til huden. Det kan godt være dyrt at finde en af de helt gode cremer, men med et besøg på rabatkodesiden Rabatpilot, kan du helt sikkert finde nogle rabatter, som kan give dig gode tilbud på de helt gode cremer.