Romantiske film på Valentinsdag

Nu er det snart Valentinsdag igen, og på denne romantiske dag skal mændene gøre forskellige ting for at bevise deres kærlighed til den udvalgte i deres liv, som er deres partner, ægtefælle eller kæreste. De traditionelle gaver er chokolade, blomster, smykker samt restaurantbesøg, og man må naturligvis gerne kombinere disse romantiske forslag.

Man kan desuden invitere sin partner i biografen eller ud til et andet spændende arrangement, og hvis begge mest foretrækker en intim hyggeaften derhjemme, så kan man jo købe nogle lækkerier og se en romantisk film i TV, som kan blive en fuldendt afslutning på en herlig romantisk dag sammen.

 

Valg af film på Valentinsdag

Man kan planlægge en film i forvejen, men ofte er det en god idé med en lidt spontan beslutning, så man i fællesskab bliver enige om en god film, og man kan så tjekke TV programmet, hvilket ikke altid er en god idé, da man her har et begrænset udvalg af romantiske film til rådighed, og måske har I set disse film i forvejen, da premiere film ikke kommer først i TV men i biografer og på DVD. Heldigvis kan man i dag nemt streame helt nye film online fra internettet, så dette kan måske være et godt sted at hente film til en romantisk Valentinsdag.

 

Muligheder for film fra internettet

Man kan helt gratis eller for et beskedent beløb se film direkte fra nettet hos TV udbyderne DR, TV2, Viasat, Canal Digital, HBO, Netflix og flere andre, men de nævnte selskaber står for langt den overvejende del af film-on-demand, som er streaming af udsendelser via internettet. De fleste opkræver et fast beløb hver måned, og så kan man frit hente de udsendelser, man gider at se, men hvis man især foretrækker nye premiere biograffilm, så skal man have fat i en videobutik, hvor Blockbuster er den største udbyder med det største udvalg af film.

Blockbusters hjemmeside findes der masser af romantiske film til Valentinsdag, og man kan streame filmen umiddelbart efter, man har valgt den i det store udvalg, og man kan endda købe filmen og se den flere gange siden på samme måder som man køber ebøger på nettet. Det er nemt, hurtigt og billigt at få adgang til de nye romantiske biograffilm på nettet, og lige i øjeblikket er disse film mest populære:

 

  • Den engelske romantiker (Pierce Brosnan, Jessica Alba og Salma Hayek)
  • Jennys wedding (Katherine Heigl)
  • The rewrite (Hugh Grant og Marisa Tomei)
  • Leading lady (Gil Bellows)
  • All roads lead to Rome (Sarah Jessica-Parker)
  • Man Up (Lake Bell)
  • Trainwreck (Tilda Swinton)

Accidental Love (Jake Gyllenhaal og Jessica Biel)