Genskab dine smukke bryn med microblading

Ser dine bryn lidt hærgede ud efter 1990’ernes moderne brynplukning? Så er der heldigvis hjælp at hente. Det er ikke alle forundt med fyldige, kraftige bryn. Men med lidt hjælp fra microblading, der er en semi-permanent pigmentering af brynene, kan hullede, utætte bryn få nyt liv. Og så er du ovenikøbet fri for at male brynene op hver morgen.

Giv dine bryn og ansigt et løft

Microblading kaldes også hairstroke, fordi der påtegnes små hårstrå på dit allerede eksisterende bryn. Hvis du derfor har meget tynde bryn med manglende hårvækst, kan du ved hjælp af pigmenter få tegnet naturtro hårstrå i dine bryn. Med behandlingen kan du nemlig få større fylde, bredde og form på dine bryn, så du fremhæver dine ansigtstræk på bedste vis. Et velplejet bryn løfter og indrammer ansigtet – og på den måde vil du hurtigt komme til at se smukkere ud.

Få det perfekte bryn

Inden du får skabt nye og forbedrede bryn, kommer du typisk til en konsultation, hvor du og behandleren sammen finder frem til, hvordan du ønsker, at dine nye bryn skal se ud. Behandleren vil give gode råd til, hvilken form og fylde der bedst vil komplementere dit ansigt.

Til selve behandlingen bruges meget tid på opmåling, optegning og formgivning af brynene, så udtrykket bliver så naturligt som overhovedet muligt. Med en form for kuglepen ridses små strokes i huden, som herefter fyldes med farve. Farven er naturligvis også nøje udvalgt med henblik på din hudtone og hårfarve. Inden lægger brynteknikeren typisk en bedøvende creme på – og behandlingen varer omkring to timer.

Hold dine nye bryn ved lige

Typisk får du to behandlinger med en måneds interval, inden dine nye bryn er helt færdige. Der er ikke tale om permanent makeup, men derimod semi-permanent. Det vil sige, at dine bryn ikke forbliver sådan for evigt. Farven aftager over de næste par år, og du skal forvente en genopfyldning cirka én gang om året.

Husk også på, at du ikke må bruge makeup på brynene den første uge efter en behandling.