Lad algoritmer finde din sjælepartner

Det virker paradoksalt at noget så maskinelt og it-agtigt som en algoritme kan være med til at finde frem til din sjælepartner. Der findes næsten ikke noget mere menneskeligt end kærlighed, og derfor kan det virke mærkeligt, at man kan få hjælp fra en algoritme. Men hvor mærkeligt det end lyder, så kan der faktisk være noget om snakken. En algoritme bygger på så meget information, at man næsten ikke kan forstå det, og den information kan være med til at finde den person, der vil passe perfekt til dig.

En eller flere sjælepartnere?

Der er en vis debat i forhold til, om man kun har en eller flere sjælepartnere. Det må være op til den enkelte, hvad man synes og tror på, men hvor mange sjælepartnere man end har, så kan det være rart med hjælp til at finde den første – og forhåbentlig sidste. Med netdating, der bygger på en klog algoritme, kan du få hjælp til at finde mulige soulmates. Det vil sige, at du kan blive præsenteret for nogle forskellige muligheder, hvorefter du selv skal finde ud af, hvem der er den ægte vare. For at du ved, om personen er din sjælepartner, skal der være kemi. Algoritmer og netdating kan ikke måle kemi, men derimod kompatibilitet.

Du skal selv være villig til at arbejde for det

Selvom du har fået et godt match fra en dating side, skal du ikke bare skue hunden på hårene og kaste håndklædet i ringen, hvis det mindste skulle ske at gå skævt. Giv jer tid og flere dates til at finde ud af, om I kunne være noget for hinanden. Det er ligesom med at få et nyt job. Det er ikke kun ansøgningen, der afgør om man bliver en god medarbejder i stillingen, ej heller er det samtalen, men det er det arbejde, man lægger i efterfølgende, der afgør det.