Gillette Venus razor blades baner vej for skønhed

Både mænd og kvinder er forfængelige med deres udseende, og især kvinder bruger meget tid samt en del penge til personlige pleje og skønhed. Skønhed består af mange faktorer og er det endelige resultat, der består af den samlede udstråling. Skønhed opstår ud fra blandt fra renlighed, barbering, cremer, markeup, påklædning og væremåde.

Kvinder er meget pertentlig med at få fjernet hår både i ansigtet, under armene, intimt samt ved bikinilinjen. En gang imellem kan det være nødvendigt at få foretaget en laser- eller en voksbehandling, så huden bliver glat uden nogen irriterende hårvækst. Med en epilator kan man i øvrigt selv foretage en hårfjerning, da denne multimaskine desuden kan virke som trimmer, give massage samt fungere som barbermaskine. I hverdagen er det nemmest at anvende en god og effektiv barberskraber, der med et snuptag fjerner alle uønskede hår på området.

Hvordan vælger man den rette barbermaskine?

En elektrisk barbermaskine er ikke helt perfekt til formålet, da den ofte efterlader mørke skægstubbe, hvorimod en barberskraber nænsomt trækker hårene op af huden, klipper hårene over samt til sidst lader hårene synke ind i huden igen. På den måde bliver skægstubbene mere usynlige, og man kan gå i mange dage uden at skulle barbers igen.

Økonomien spiller også en rolle, idet prisen på barberblade svinger en hel del afhængigt efter modellen, samt hvor du køber dem. Mærket Gillette er vanskelige at overse, da de sidder på 75 % af verdensmarkedet, og til kvinder har de jo udviklet serien Gillette Venus razor blades.

Du kan naturligvis også anvende serien til mænd, der omfatter Sensor Excel, Mach 3 eller serien Fusion, men serien Gillette Venus razor blades er samme kvalitet med et mere feminint design. I serien kan du både finde barberblade med 2,3 eller 5 klinger, og prisen samt levetiden stiger med antallet af klinger.

En smørende gummistrip er det først huden bemærker, når barberskraberen kommer i kontakt med huden. Området smøres og hårene trækkes lidt ud af huden, og den første klinge skærer håret over, hvorefter klinge to tager det næste hår og så fremdeles. Kort sagt bliver barberingen hurtigere og tættere, når du anvender et blad med 5 klinger. Gillette Venus razor blades består af denne serie:

  • Venus Divine (=Mach 3).
  • Venus Vibrance (=Mach 3 Power).
  • Venus Embrace (=Fusion).
  • Venus Breeze (=Mach 3 Sensitive).
  • Venus Spa Breeze (=Mach 3 Sensitive).
  • Venus ProSkin Moisture Rich (=Mach 3 Sensitive).

Køb dine barberblade billigst i en webshop

Du kan spare flere hundrede kroner om året ved at købe dine barberblade billigt på nettet fremfor at betale de fysiske butikkers normalpris. Der er sjældent rabat på barberblade, og du kan som regel spare op mod 50 % i en webshop, da webshops har meget lave driftsudgifter til husleje og personale. Rabatten stiger, hvis du køber de store økonomipakninger med mere end blot 4 barberblade. Du kan derfor finde en god pris på Gillette Venus razor blades hos Postmeshave, da denne webshop i mange år har leveret billige barberblade til de mest populære barberskrabere på det danske marked.