Hvorfor lave en kabale eller spile brætspil med sin partner?

Kender du følelsen af, at du sidder med din mand, hustru eller kæreste en søndag eller lørdag aften og slapper af. Man tænder fjernsynet i håb om, at der måske er noget spændende, der kører, en god film eller serie men dog uden held. Derefter beslutter man sig for at gå på Netflix for at se, om man denne aften kan blive enige med sin bedre halvdel om noget at se. Dette viser sig dog også at mislykkes.

Dette scenarie kender mange par sikkert til. Derfor er det en god ide at man har en plan b i de situationer, hvor man kommer ud for, at man ikke rigtig har noget at lave sammen. En rigtig god ide er at spille et brætspil sammen eller måske enda lægge en gratis kabale.

Her kommer nogle af de mange gode grunde til, hvorfor det kan være en rigtig god ide!

Det er skønt tidsfordriv

Det er hyggeligt at sætte sig godt til rette ved ens stue – eller køkkenbord og gå i gang med at godt brætspil eller en sjov kabale. Når man lægger alt andet fra sig, og er fuldt ud til stede, så oplever man en følelse af harmoni og glæde med sin partner, som man ikke oplever, når man sidder foran fjernsynet.

Man skal dog måske passe på, for hvis en eller begge af jer er konkurrence-mennesker, så kan aftenen ende i splid, hvis der er en klar taber og en klar vinder. Et lille hint til vinderen kunne i så fald være, at man måske skulle holde lidt igen med at hovere alt for meget.

I kommer tættere på hinanden

En anden god grund er, at man kommer tættere på hinanden. Ved at sidde foran hinanden uden nogle forstyrrelser, kommer man tættere på hinanden, og man kan man lære en masse spændende informationer om sin partner, som man ikke kendte før. Dette er der mange spændende spil, hvor netop dette er formålet.

Så næste gang dig og din partner er i vildrede over, hvad I skal lave, så kan dette være en god ide at give sig i kast med!